(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia Kuopioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

Etsimme nyt porukkaamme ripeitä ja oma-aloitteisia työntekijöitä monipuolisiin siivousalan työtehtäviin. Työtehtäviin kuuluvut mm. rappusiivouksen yleiset tehtävät. Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään arkisin päivävuorona.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Yrityskielenä on Suomi, jonka myötä edellytämme hyvää Suomen kielen osaamista.

Ole suoraan yhteydessä meihin, niin kerrotaan työtehtävistä tarkemmin ja samalla voi kertoa jo omaa osaamistasi ja työkokemuksiasi.

Tero Huuskonen 050 444 4473 tero.huuskonen@sihti.fi
Jere Roivainen 050 444 4431 jere.roivainen@sihti.fi

Meitä Sihtiläisiä löytyy Kuopiosta jo melekonen määrä. Toivotamme sinut tervetulleeksi porukkaamme, jossa työskentelee tällä hetkellä rakennusmiehiä, sähköasentajia, LVI-asentajia ja suuri määrä muita ammattilaisia. Laita meidät töihin, niin me etsimme sinulle toiveidesi mukaisia urapolkuja.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!