Porrassiivoojia Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö aktiivista JA tarkkaa työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PORRASSIIVOOJIA Kuopion alueelle.

Porrassiivoojana vastaat kerrostalojen porrassiivouksista ja liiketilojen ylläpitosiivouksista. Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla. Työtä tehdään arkisin alkaen n. klo 7. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät alkuun 6 viikkoa, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on loistava mahdollisuus saada töitä pidempiaikaisemminkin.

Toivomme
sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, jotta pääsee siirtymään eri kohteiden välillä. 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Lisätietoja voit kysellä:
sara.vepsalainen@personalhuset.fi / 045 7881 7711

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290392
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio