(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö lisätöitä tai pidätkö välivuotta? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PORRASSIIVOOJIA Kuopion alueelle.

Toivomme sinulta reipasta sekä palveluhenkistä asennetta ja kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla.

Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön, jotta pääsee siirtymään eri kohteiden välillä.

Tarjoamme alkuun pidempiaikaisen keikkaluonteisen osa-aikatyön. Mahdollisuus päästä myöhemmin myös asiakkaamme omille kirjoille ja lunastaa itselle vakipaikka mukavassa asiakasyrityksessämme.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi