(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan pidempiaikaiset tehtävät? Etsitkö aktiivista ja fyysistä työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PORRASSIIVOOJIA asiakkaallemme Kuopion alueelle.

Porrassiivoojana vastaat kerrostalojen porrassiivouksista ja liiketilojen ylläpitosiivouksista. Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla. Työtä tehdään arkisin n. klo 7 alkaen ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmälle ajanjaksolle. Työntekijällä on loistava mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Auto ei ole välttämätön. 

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä