(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö aktiivista ja fyysistä työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt autollisia PORRASSIIVOOJIA asiakkaallemme Kuopion alueelle.

Porrassiivoojana vastaat kerrostalojen porrassiivouksista ja liiketilojen ylläpitosiivouksista. Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla. Työtä tehdään arkisin alkaen n. klo 7 ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmälle ajanjaksolle. Työntekijällä on loistava mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, jotta pääsee siirtymään eri kohteiden välillä.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä - www.personalhuset.fi