(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Etsitkö aktiivista ja fyysistä työtä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PORRASSIIVOOJIA asiakkaallemme Kuopion alueelle.

Porrassiivoojana vastaat kerrostalojen porrassiivouksista ja liiketilojen ylläpitosiivouksista. Siivouskohteet sijaitsevat Kuopion keskustan lähialueilla. Työtä tehdään arkisin alkaen n. klo 7 ja työtä on tarjolla kokoaikaisesti pidemmälle ajanjaksolle. Työntekijällä on loistava mahdollisuus päästä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaalle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä, jotta pääsee siirtymään eri kohteiden välillä.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Lisätietoja voit kysellä:
miia.tarvainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.