(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivoojia, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme porrassiivoojia Helsinkiin.

Töitä on tarjolla sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti.

Asiakkaallamme on työkohteita on eri puolilla pk-seutua, joten mainitsethan hakemuksessasi tarkemmin toivomastasi työskentelyalueesta.

Sinulta tulisi mieluiten löytyä siivousalan aikaisempaa työkokemusta. Etsimämme siivooja osaa itsenäisesti suunnitella työtehtävänsä porraskohteissa. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Ajokortti on suotava, mutta ei välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.