(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja/ulkoalueiden hoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Kiinteistöpalvelualalla on noheville tekijöille tilaa! Meillä on nyt haussa tiimiimme pääkaupunkiseudulle

 

KOLME PORRASSIIVOOJAA / ULKOALUEIDEN HOITAJAA

 

Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa -  tehtävässä vastaat asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivouksesta sekä ulkoalueiden siisteydestä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltomiehen kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Keskimääräinen viikkotyöaikasi on 37,5h/viikossa.

 

Olet valmis liikkuvaan työhön. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten sinulta löytyy myös auttava suomen kielen taito. Opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen - ota siis se mukaasi haastatteluun! Ajokortti on ehdoton.

 

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Urapolkuja meillä on moneen eri lähtöön ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Työnteossa sinulla on tukena mukava tiimi ja kunnon työvälineet.

 

Mikäli vaihteleva työ mielenkiintoisissa kohteissa kiinnostelee, lähetäpä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haluatko kysyä jotain tehtävästä? Lähetä kysymyksesi osoitteella rekry@lassila-tikanoja.fi. Huom! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin nettisivujemme kautta.