(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja/ulkoalueiden hoitaja pk-seudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Haluatko mukaan tiimiimme? Meillä on nyt haussa pääkaupunkiseudulle

 

KOLME PORRASSIIVOOJAA / ULKOALUEIDEN HOITAJAA

 

Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa -  tehtävässä vastaat asuinkiinteistöjen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivouksesta sekä ulkoalueiden siisteydestä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja yhteistyö huoltomiehen kanssa. Tässä työssä et ole kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, vaan työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16. Keskimääräinen viikkotyöaikasi on 37,5h/viikossa, eli kyseessä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva työ.

 

Ketä etsimme? Aiempi kokemus vastaavista siivous- ja/tai ulkoaluetehtävistä on plussaa, mutta tärkeintä on palveluasenne sekä kyky ja halu tehdä fyysistä työtä. Tehtävä sisältää paljon kohtaamisia asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta asiakasystävällistä asennetta ja riittävää suomen kielen taitoa. Työ on liikkuvaa, joten tehtävään vaaditaan ehdottomasti B-ajokortti.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Urapolkuja meillä on moneen eri lähtöön ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Tuemme henkilökuntakerhojen kautta liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Työnteossa sinulla on tukena mukava tiimi ja kunnon työvälineet.

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva työ kiinnostaa, lähetäpä hakemuksesi 21.4.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Älä suotta kuitenkaan aikaile hakemisen kanssa, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiita lyömään kättä päälle heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haluatko kysyä jotain tehtävästä? Lähetä kysymyksesi osoitteella rekry@lassila-tikanoja.fi. Huom! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin nettisivujemme kautta.