(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
L&T Kiinteistöhuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Pysyykö moppi hyppysissä kuin liimattu, ja siivoussilmäkin on enemmän, kuin kunnossa? Siinä tapauksessa, jatka lukemista! Haemme talliimme 

 

PORRASIIVOOJAA

 

Espooseen, vakituiseen kokoaikatyöhön. Työnkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta, itsenäistä ja merkityksellistä tilojen käyttäjille. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen, joten tarpeen tullen neuvot, hymyilet ja tervehdit. Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00-15.00 mutta työajat ovat myös sovittavissa.

 

Jotta työnjälki on laadukasta, edellytämme hakijoilta joko alan tutkintoa tai aikaisempaa kokemusta siivouksesta. Lisäksi oman viihtymisesi ja työn onnistumisen kannalta motivaation on oltava kunnossa – meillä kätesi jäljestä syntyy enemmänkin kuin puhtautta. Nimittäin työn tuloksesi avulla asiakkaat voivat nauttia turvallisesta ja siististä ympäristöstä. Odotamme hakijoilta myös luotettavuutta, joustavuutta ja hyvää fyysistä peruskuntoa. Jotta voimme taata kohteissa työturvallisuuden, odotamme sinulta jonkin tason suomen kielen taitoa. 
  
Henkilökuntamme nauttii huikeista eduista, kuten edullisista kuntosaleista, hyvinvointipalveluista sekä pääset osaksi sairauskassaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, mikäli on kiinnostusta edetä vaativampiinkin tehtäviin. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää siivoustyöstä L&T:llä, pääset lukemaan siitä lisää täältä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo.

  
Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai oheisen linkin kautta klikkaamalla '' Hae ''. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi viisinumeroisen ID-numeron, näin löydämme nopeasti mistä työpaikasta kaipaat lisätietoja. Huomaathan, että emme käsittele työhakemuksia sähköpostitse.