(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Haemme nyt aktiivisia ja osaavia PORRASSIIVOOJIA vahvistamaan tiimiämme Espoossa! 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme porras- ja ylläpitosiivouksesta Espoon alueella. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille ja työtunteja kertyy viikossa 30. 


Toivomme sinulta joustavuutta ja B-ajokorttia, sillä työtä tehdään useassa eri kohteessa. Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, ja lisäksi toivomme sinun selviytyvän asiakaspalvelutilanteista suomen kielellä.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Mainiota! Haluamme kuulla sinusta lisää, joten laita hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 31.1.2021. Käymme hakemuksia läoi jo hakuaikana, laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Lisätietoja löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.iss.fi. 


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!