(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä ja liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme! Tule meille

 

PORRASSIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Turun keskustan alueelle. Etsimme oma-aloitteista siivoojaa huolehtimaan useamman kohteen porrastilojen päivittäisestä puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteissa työskennellään maanantaista perjantaihin aina klo 7:00 alkaen, mutta työpäivien pituudet saattavat hieman vaihdella. Tehtävä on kuitenkin kokoaikainen, eli viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5 tuntia.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tässä tehtävässä onnistumisen avaimet ovat luotettavuus, ahkeruus ja innokkuus työtä kohtaan. Aikaisempi siivouskokemus on toki plussaa, mutta oikea asenne vie sinut hyvin pitkälle! Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton etu :) Tehtävä edellyttää lisäksi B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä siirrytään päivän aikana. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto sekä sairaskassa!

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!