(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Tykkäätkö työstä, jossa saat tehdä tehtäviä itsenäisesti ja saat arkiliikunnan kaupan päälle? Meillä on sellainen tarjolla! Etsimme

 

AJOKORTILLISTA PORRASSIIVOOJAA

 

Helsingin ja Vantaan alueelle. Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä.

 

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle kaiken muun paitsi reippaan palveluasenteen! Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä tarpeen. Ajokortti on edellytyksenä tässä tehtävässä ja omasta autosta on etua.

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.