(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct. ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys, jossa yhdistyvät pienen yrityksen asenne ja suuren yrityksen varmuus.

Haemme nyt tarmokasta PORRASSIIVOOJAA tiimiimme Espooseen. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme porras- ja ylläpitosiivouksesta Espoon alueella. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille ja työtunteja kertyy viikossa 30. Toivomme sinulta joustavuutta ja B-ajokorttia, sillä työtä tehdään useassa eri kohteessa. Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä, ja lisäksi toivomme sinun selviytyvän asiakaspalvelutilanteista suomen kielellä.

Jos kiinnostuit, täytä sähköinen hakemuksesi 23.9.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läoi jo hakuaikana, laitathan hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Lisätietoja löydät kotisivuiltamme osoitteesta www.iss.fi. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -