(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Haemme Varkauteen uuteen kiinteistöpalveluyritykseen itsenäiseen työhön kykenevää porrassiivoojaa.

Hakijalta toivotaan kokemusta ja/tai koulutusta siivous- tai laitospuolen tehtävistä, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, nuhteetonta taustaa sekä hygieniapassia. Työtehtäviin perehdytetään.

Työtehtävät pitävät sisällään taloyhtiöiden sopimuksen mukaiset porras- ja yleisten tilojen viikkosiivoukset.

Työtä tehdään joustavasti arkisin ma-pe klo 7-15 välillä. Työt alkavat osa-aikaisena, mutta tunnit lisääntyvät kohteiden lisääntyessä. Työ sopii erinomaisesti myös alan opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle.

Ajokortti ja oman auton käyttö plussaa. 

Palkkaus Kipa TES mukainen.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyritykseen.

Lisätietoja tehtävään antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.