(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Sinä joka nautit puhtaudesta ja tykkäät saada paikat kiiltämään. Kuinka hyvältä tuntuukaan nähdä omien kättensä jäljet juuri siivotussa kiinteistössä ja se puhtaiden neliöiden tuoksu. Tässä on paikka juuri sinulle.

Etsimme asiakkaallemme PORRASSIIVOOJAA.

Olethan reipas ja innokas tekijä, joka taitaa työn ohessa myös asiakaspalvelua. Olet tarkka työnjäljestäsi ja motivoitunut työhön. Tehtävässä siistit porraskäytäviä Nokia-Pirkkala-alueella, sekä joitain toimistoja. Ajokortti on työssä ehdoton. Työaika ajoittuu maanantaista perjantaihin. Aiempi siivousalan työkokemus, sekä alan koulutus katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijät pikaisesti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24679544

Avainsanat: porrassiivooja, toimistosiivooja, siistijä, siivoustyö, puhdistustyö, siivousala.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!