(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa on säännölliset työajat? Etsimme nyt

 

PORRASSIIVOOJAA HELSINGIN HERTTONIEMEEN

 

Minkälainen työ on kyseessä? Porrassiivoojana tehtäväsi on asuinkerrostalojen yleisten tilojen eli rappukäytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työkohteet sijaitsevat Herttoniemessä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.

 

Ketä etsimme? Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja itsenäistä otetta työhön. Aiempi kokemus siivoustyöstä tai suomen kielen taito ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto tulee olemaan tarpeen. Työpäiviesi mukavuuden ja sujuvuuden kannalta oman auton käyttäminen kohteiden välillä on suositeltavaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meillä on kattava työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja sairauskassa. Tuemme myös vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, voit ottaa meihin yhteyttä: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.