(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme 

 

AUTOLLISTA PORRASSIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin Puistolaan.

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeä – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. 

 

Ketä etsimme? Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä - me perehdytämme sinut tehtävään! Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja reipasta otetta työhön. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. joten haethan tehtävää pikimmiten! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.