(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Luuletko, että työn ja treenamisen yhdistäminen on täysi mahdottumuus? Kaipaisitko menoa ja meininkiä jokapäiväiseen arkeesi?

 

Jos vastasit kyllä, älä karkaa minnekään, sillä etsimme rivejämme täydentämään

 

PORRASSIIVOOJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Joensuun Noljakkaan. Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat ja viikonloput, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi. Kaiken lisäksi sinua eivät piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi. Työskentelet kohteessa maanantaista perjantaihin klo 8:00 alkaen, ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 21,5 h.

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Samassa kohteessa ahertaa myös L&T:n huoltotiimi, joten pääset tekemään yhteistyötä meidän kiinteistönhuoltajiemme kanssa.

 

Tarjoamme reippaalle treenaajalle kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset jumppavälineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi moppijumppaajien on mahdollista liittyä kattavaan sairauskassaamme.

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.