(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Etsimme nyt PORRASSIIVOOJAA asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle!

Työtehtäviisi kuuluu rappujen ja asuintalojen yleisten tilojen siivoustyöt parin kanssa.

Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, jolle huolellinen kädenjälki on tärkeää. Työskentelyotteesi on tehokas ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta täkeintä on asenne.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. B-ajokortti on ehdoton plussa ja oman auton käyttömahdollisuus etu. Työtä on tarjolla 37,5h/vko.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -