(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa on säännölliset työajat ja keskeinen sijainti? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

PORRASSIIVOOJAA HYVINKÄÄN ALUEELLE

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit.

 

Ketä etsimme? Toivomme, että sinulla on laitos- tai toimitilahuoltajan tutkinto ja mahdollisesti kokemusta siivoustyöstä. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kiinnostuitko? Jos liikkuva työ säännöllisillä työajoilla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.