(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista siistijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä hieman alle 20 henkeä. Heidän toimipisteensä ovat Tampereella ja Valkeakoskella.

Työ pitää sisällään taloyhtiöiden porrassiivousta. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työ tehdään parin kanssa. Työpaikka on savuton.

Työ on kokopäivätyötä (37,5 h/vk), työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa/muuta soveltuvaa koulutusta. Hakijalta edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävistä maksetaan hyvä, kokemuksen mukainen palkka. Jos mietit työpaikan vaihtoa, niin sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.
Haku loppuu sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot tarvittaessa:

Lasse Lehtinen puh. 040 676 2121, lasse.lehtinen@workpower.fi /

Mira Salomaa puh. 045 132 0405, mira.salomaa@workpower.fi /