(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Moppijumpalla kuntoon!

Onko työn ja treenamisen yhdistäminen täysi mahdottumuus? Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi. Ei hätää –myös lihaksesi saavat kyytiä työn lomassa, joten rautoja ei tarvitse nostella. Kaiken lisäksi sinua ei piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi.   

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Treeniä helpottaa laitoshuoltajan tutkinto sekä aiempi kokemus moppijumpasta. Kohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten tästä treenistä selviää autotta. Treenaat mopin varressa arkisin 8.00-16.00 ja huilaat viikonloput.  Etsimme pitkäaikaista jumppaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme reippailla treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset jumppavälineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset.

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi osoitteesta www.lassila-tikanoja.fi/töihin. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!  

Lisätietoja reeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.