(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Tikkurilaan
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Jos taskustasi löytyy B-ajokortti ja olet etsimässä kokopäiväistä työtä siivousalalta, meillä voisi olla sinulle ainutlaatuinen työtilaisuus suomalaisessa perheyrityksessä!

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön kykenevää porrassiivoojaa Tikkurilan alueelle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta porrassiivouksista, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Siivoustöissä kertynyt työkokemus on tietenkin etu, mutta kokemusta tärkeämpää on hyvä asenne, aito kiinnostus siivousalaa kohtaan ja into kehittyä työssään. Arvostamme huolellista kädenjälkeä ja ripeää työtahtia. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikaisesti tulemaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 040 172 5026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.