(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Tikkurilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 

 

KOKOAIKAISTA PORRASSIIVOOJAA

 

Vantaalle Tikkurilan alueelle. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Vastuullasi olevat asiakaskohteet sijaitsevat kävelyetäisyydellä toisistaan.

 

Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen!  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Työ sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako sopivalta työpaikalta? Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä lyömme kättä päälle heti kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.