(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme porrassiivoojia Tampereelle.

Tehtäviin kuuluu kerrostalojen porraskäytävien ja yleisten tilojen siivous. Siivousalan kokemus tai koulutus on työssä eduksi muttei välttämätöntä. Tehtävässä menestyy hyvän työmotivaation ja itsenäisen työskentelyotteen omaava henkilö.

Porraskohteet sijaitsevat Tampereen alueella Lentävänniemessä, Keskustassa, Kalevassa ja Härmälässä. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä eduksi ja ajokilometrit korvataan työehtosopimuksen mukaisesti.  

Työtä on tarjolla arkisin pääsääntöisesti klo 7-17 välillä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, kokemus ja koulutus huomioiden. Tarvetta on kokoaikaiselle (37,5 h/vko) ja osa-aikaiselle (25-30 h/vko) tekijälle.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja määräajan jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.