(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta huolehtiminen. Omaathan reippaan asenteen, ripeän työotteen ja korkean työmotivaation. Myös aiempi siivouskokemus sekä ajokortti katsotaan eduksi. 

Työtä on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen sekä oman tilanteesi mukaan ja sitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä kolmen kuukauden vuokratyösuhteella.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Kaarina Ahonen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, kaarina.ahonen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.