(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Tampere)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojia Tampereelle!

Työtehtäviin kuuluu kerrostalojen yleisten tilojen, kuten porras-, pesula-, ja saunatilojen puhtaudesta huolehtiminen. Omaathan reippaan asenteen ja korkean työmotivaation. Myös aiempi siivouskokemus sekä ajokortti katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla vaihtelevasti asiakkaan tarpeen mukaan ja sitä tehdään pääsääntöisesti klo 7-17 välisenä aikana. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Työt alkavat mahdollisimman pian oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.