(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, Tampere, Sivotik Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Sivotik Oy:lle vakituista siivoojaa Tampereelle. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa.

Työtehtäviisi kuuluu siivoustehtävät Tampereen keskustan alueella muutamassa kohteessa. Työtuntimäärä on vähintään 30-35h/vko, työaika ma-pe klo 7-17 välillä. Tuntipalkka kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työtarve on jatkuva ja työsuhde alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Sivotikin työntekijänä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Sofia Rosvall, sofia.rosvall@nordic.fi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.