(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Saunalahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Etsitkö kokopäiväistä työtä säännöllisellä työajalla? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

PORRASSIIVOOJAA SAUNALAHTEEN

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeä – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Töitä tehdään ma-pe klo 8-16, ja kyseessä on kokoaikainen, vakituinen työ. Työkohteet sijaitsevat Espoossa Saunalahdessa.

 

Ketä etsimme? Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä - me perehdytämme sinut tehtävään! Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja reipasta otetta työhön. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja  hyvät urakehitysmahdollisuudet.  Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus suorittaa kiinteistöalan perustutkinto töiden ohessa. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojen kautta. Meillä on myös kattava työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja sairauskassa.

 

Kiinnostuitko? Jos osa-aikainen työ joustavalla työajalla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.