(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistönhoito- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme kiireisellä aikataululla ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösihde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä lattioiden vahauksista, seinien ja ikkunoiden pesusta. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan jolloin omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Töitä tehdään arkisin päiväsaikaan, noin 25 - 30 h/ viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Paikka täytetään heti jo ennen hakuajan umpeutumista, joten täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.