(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa kesälomasijaiseksi kerrostalokohteisiin, jotka sijaitsevat akselilla Pirkkala – Lempäälän Sääksjärvi ja joissa yritys on palvellut jo hyvin pitkään. Kohteet sijaitsevat enimmäkseen Pirkkalan alueella ja Pirkkalasta päivä aina alkaakin. Porrastilojen lisäksi kohteisiin kuuluu myös jokusia saunatiloja. Työ alkaa vuokratyösuhteella heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta 2-3 viikkoa. Hyvälle tekijälle on mahdollisuus töiden jatkumiseen.

Työkohteesta toiseen kuljetaan yrityksen autolla. B-ajokortti on siten välttämätön. Työssä käytetään perus käsityövälineitä, jotka ovat osittain kohteessa ja osin kulkevat mukana autossa. Tekijän on mahdollista ajaa päivän päätyttyä kotiin yrityksen autolla ja lähteä sillä uuteen kohteeseen taas seuraavana aamuna. Työaika on liukuvasti klo 6-16 -välillä alkaen viimeistään klo 7:30. Työtä tehdään 8 h / pv. Osa päivistä saattaa olla lyhyempiäkin.

Tehtävässä menestymiseen edellyttää:

- Työkokemusta alalta – tekijä tuntee olosuhteet, siivousvälineet, työmenetelmät, mahdolliset kohtaamiset talon asukkaiden kanssa
- Joustavaa hyvä työasennetta, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja toimeliasta työotetta
- Hyvä asiakaspalveluasennetta

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön
löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705.