(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Etsimme nyt siivousalan asiakkaillemme aktiivisia ja omatoimisia

PORRASSIIVOOJIA

eri mittaisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle!


Työnkuva sisältää kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien sekä yleisten tilojen siivoamista ja puhtaanapitoa. Kohteet vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. 

Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja itsenäisestä työstä kiinnostuneita tekijöitä. Toivomme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Tarjoamme itsenäisen työnkuvan ja kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin, ja työtunnit vaihtelevat toimeksiannosta riippuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet valmis työn perässä liikkumaan ja mille aikavälille etsit töitä. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=434 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.