Porrassiivooja pääkaupunkiseudulle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Porrassiivooja pääkaupunkiseudulle

Etsimme asiakkaallemme ahkeraa porrassiivoojaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella ja kohteisiin liikutaan asiakkaan autolla. Päivittäin työskentelet useammassa eri kohteessa, jossa työnkuvaan sisältyy rappusiivous sekä ylläpitosiivous talonyhtiöiden yleisissä tiloissa. 

----------

Mitä etsimme:

Ahkeraa ja oma-aloitteista siivoojaa, keneltä löytyy myös fyysisyyttä! Kohteet ovat pääasiassa kerrostalokohteita, joten tässä työssä saat myös treenin työpäivän aikana. Siivousalan koulutus ei ole tässä tehtävässä välttämätön, mutta katsotaan suureksi eduksi. Ennen kaikkea etsimme henkilöä, keneltä löytyy jonkinnäköistä aikaisempaa siivousalan työkokemusta ja innokkuutta tähän tehtävään. Tässä tehtävässä pärjäät myös pelkällä englannin kielellä. B-ajokortti vaaditaan, koska kohteiden välillä liikutaan asiakkaan autolla. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Monipuolinen arkipäivätyö, jossa työpäivät hujahtavat nopeasti vaihtuvissa kohteissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin päivävuoroissa.

Palkkaus: Kiinteistöalan TES

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 19.9.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4635827 (Arkisin 8.30 - 16)
emilia.raatikainen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498283
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa