(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja osa-aikainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Asiakkaamme etsii kauttamme nopealla aikataululla yhtä tai kahta ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa kesän ajaksi osa-aikaiseen työsuhteeseen Kalevan kaupunginosaan Tampereelle. Työtä tehdään kolmesta viiteen päivään viikossa, keskimäärin 25 tuntia / viikko. Työsuhde on vuokratyösuhde ja se on aikavälillä 29.6.-7.8. ja 10.-28.8.2020.

Työtehtävät koostuvat arkisin päiväsaikaan tehtävistä kerrostalojen porras- ja saunatilojen siivouksista Kalevan kaupunginosan alueella.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja reippaasti. Arvostamme täsmällisyyttä ja huolellisuutta. Toivomme tekijältä myös hyviä sosiaalisia taitoja ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Työkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, joten omaa autoa työssä ei tarvita. Tehtävä sopii hyvin myös esim. opiskelijalle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.