(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, osa-aikainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

OPP-Kiinteitöpalvelu Oy on Pirkanmaalla toimiva yritys, jonka päätoimiala on kiinteistönhoito. Kiinteitöhoidon lisäksi he tekevät myös muun muassa mökkitalkkari- ja apumiespalveluita sekä korkeapaikantöitä. OPP-Kiinteistöpalvelu Oy on pitkänlinjan kiinteistöpalvelualan luotettava toimija. Yrityksessä tehdään palvelevaa kiinteistönhoitoa jo kolmannessa polvessa!

Haemme toimeksiantajayrityksellemme osa-aikaista porrassiivoojaa noin kuukauden kestävään vuokratyösuhteeseen. Kyseessä on sairausloman sijaisuus, joten töiden päättymispäivää ei pystytä tarkkaan määrittämään, mutta töitä olisi ainakin tammikuun puoleen väliin saakka. Työt alkaisi viimeistään 11.12.2019.

Hakijalta odotetaan innokasta ja tarmokasta työskentelyotetta. Hakijalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemus tietenkin katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalta edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijalle myös eduksi. Töitä on joulukuussa noin 10h/vko ja tammikuussa noin 15h/vko. Työajat ovat joustavat, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työkohteet sijaitsevat Tesomalla ja Vuoreksessa.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta, jos tehtävä herätti kiinnostuksesi! Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tehtävään jo tänään! Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa rekrytointikonsultti Kira Haapala, arkisin klo 8:00-16:00, puh. 050 411 2704.