(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, osa-aikainen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Etsimme nyt pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa pitkäaikaiseen työhön. Työkohteet ovat suurimmaksi osaksi porras- ja toimistotiloja, ja sijaitsevat pääasiassa Etelä-Tampereella, kuten Sarankulmassa. Työt alkavat elokuun lopussa, viikolla 35.

Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ripeää työotetta sekä vaatii jonkinasteista aiempaa kokemusta siivoustöistä. Arvostamme etenkin halua aitoa kiinnostusta ja halu oppia alasta. Oman auton käyttömahdollisuus on hyödyksi, muttei pakollista.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti aamu- ja päiväsaikaan klo. 6-16 välillä. Työpäiviä ovat ainakin ma, ke ja pe. Työtunteja viikossa kertyy noin 11-12h/vk. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä asiakasyrityksemme omille kirjoille tai jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa vuokratyösuhteessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.