(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, osa-aikainen (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Asiakkaamme on Sastamassa toimiva kiinteistönhoito- ja siivousalan yritys, joka etsii nyt kauttamme aikataululla ripeäotteista ja omatoimista porrassiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Sastamalan keskustaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva vuokratyösihde ja alkaa sopimuksen mukaan heti.

Työtehtävät koostuvat päiväsaikaan säännöllisesti tehtävistä taloyhtiöiden porras- ja saunasiivouksista sekä muutaman kerran vuodessa tehtävistä perussiivouksista ja ikkunoiden pesuista. Työkohteet sijaitsevat keskustan alueella ja sen tuntumassa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä reippaasti ja täsmällisesti. Hakijalta toivotaan vähintään 18 vuoden ikää. Toivomme hakijalta lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ystävällisyyttä taloyhtiöiden asukkaita kohtaan. Aikaisempi kokemus lattioiden vahauksesta ja ilkkunoiden pesusta katsotaan hakijalle eduksi. Työkohteet sijaitsevat lähellä
toisiaan jolloin omaa autoa ei tämän tehtävän hoitamiseksi tarvita.

Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä. Työtunteja tulee noin 10 - 20 h/ viikossa. Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Oletko sinä se reipas tekijä, jota etsimme? Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Mahdollisen puhelintiedustelut tehtävästä arkisin klo 8.00-16.00 välillä myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.