(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Nastolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa saat takuuvarmasti päivän tavoiteaskeleet täyteen? Meillä niitä on tarjolla!

 

Etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

PORRASSIIVOOJAA

 

Nastolan alueelle. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7-16 välillä, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa. Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit!

 

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen!  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Siivousalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta mikäli tätä ei takataskustasi löydy, älä missään nimessä jätä sen vuoksi hakematta! Meillä voi myös suorittaa oppisopimuksella tutkintoja töiden ohessa!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako sopivalta työltä sinulle? Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme. Huomioithanm että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner