Porrassiivooja Laukaaseen
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Etsimme PORRASSIIVOOJAA LAUKAASEEN

 

Onko työn ja treenaamisen yhdistäminen täysi mahdottomuus? Ei meillä! Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, jolloin voit käyttää vapaa-aikasi huoletta juuri, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi, lisäksi lihaksesi saavat kyytiä, joten rautojakaan ei tarvitse erikseen nostella! Työtehtäviisi sisältyy siis kiinteistöjen porrassiivousta. Monipuolisuutta tehtäviin tuovat lisäksi kiinteistöjen muista yleisistä tiloista sekä sauna- ja pyykkihuollon tiloista huolehtiminen. Kylkeen tiedossa on myös siistiä toimistotilojen siivousta. Tunteja viikossa kertyy täydet 37,5h ja treenejä olisi tarjolla vakituisesti, aina arkipäivisin kello 11:00 eteenpäin - eli ei haittaa vaikket olisi aamutreenien ystävä!

 

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Meille tärkeintä on iloinen hymysi ja hyvä fiilis, jota levität ympärillesi.  Ehdottomasti etua on, jos tämä treenimuoto on sinulle entuudestaan tuttu, mutta perehdytämme sinut hyvin moppijumpan saloihin. Ennen kaikkea arvostamme luotettavuutta, tehokkuutta ja oma-aloitteisuutta!

 

Tarjoamme reippaille treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset välineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaamme ja liikunta- sekä kulttuurietuudet ovat sinua varten.

 

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi oheisen linkin kautta. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi positiivisen palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!

Lisätietoja treeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Käy lukemassa oheisesta linkistä:

 https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot