(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Länsi-Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt aktiivista ja omatoimista

PORRASSIIVOOJAA

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Työ käsittää Länsi-Tampereella sijaitsevien kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien ja yleisten tilojen puhtaanapitoa. Kiinteistökohteet ovat viikoittain samoja, pysyviä kohteita.

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Työ alkaa heit sopivan henkilön löydyttyä. Työtä on tarjolla n. 15h/vko ja työaika painottuu arkiaamuihin. Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja ahkeralla tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.alenconsulting.fi. Työpaikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 toimistoltamme p. 040 572 7731.