Porrassiivooja Kuopioon
L&T Siivous Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Moppijumpalla kuntoon! Onko työn ja treenaamisen yhdistäminen täysi mahdottomuus? Tässä työssä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta ja voit käyttää illat ja viikonloput, miten haluat. Portaat toimivat stepperinäsi ja moppi jumppakeppinäsi. Ei hätää –myös lihaksesi saavat kyytiä työn lomassa, joten rautoja ei tarvitse nostella. Kaiken lisäksi sinua eivät piinaa kuntosalimaksut vaan setelit satavat taskuusi. 

 

Etsimme siis PORRASSIIVOOJAA

 

Kuopioon kokoaikatyöhön. Kyseessä on Kuopion alueella olevien kerrostalokiinteistöjen porrassiivousta, jonka lisäksi vaihtelevuutta työhön tuovat satunnaiset asuntosiivoukset ja perussiivoukset. Treenaat mopin varressa arkisin klo 7:00-15:00 ja huilaat viikonloput. Näistä jumppatunneista saat nauttia vaihtelevasti yksin tai treenikaverin kanssa!

 

Tässä treenissä onnistumisen ratkaisee oikea asenne. Työtä tehdään hyvässä tiimissä, josta huumoria ei puutu. Meille tärkeintä on iloinen hymysi ja hyvä fiilis, jota levität ympärillesi.  Ehdottomasti etua on, jos tämä treenimuoto on sinulle entuudestaan tuttu, mutta perehdytämme sinut hyvin moppijumpan saloihin. Ennen kaikkea arvostamme luotettavuutta, tehokkuutta ja itseohjautuvuutta.

 

Tarjoamme reippaille treenaajille kattavan perehdytyksen moppijumpan maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä vaativampiinkin tehtäviin. Tarjoamme lisäksi nykyaikaiset välineet sekä työntekoa helpottavat mobiilisovellukset. Lisäksi kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaamme ja liikunta- sekä kulttuurietuudet ovat sinua varten.

 

Jos haluat vapaa-aikasi lisääntyvän, hae meille porrassiivoojaksi oheisen linkin kautta. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota siis se mukaasi haastatteluun!

Lisätietoja treeneistä saat rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että huomioimme vain verkkosivujemme kautta tulleet hakemukset.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Käy lukemassa oheisesta linkistä:

 https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426622
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34616441.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Kuopio