(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Kivenlahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa on säännölliset työajat? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

PORRASSIIVOOJAA KIVENLAHTEEN

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeä – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Työkohteet sijaitsevat Espoossa Kivenlahdessa.

 

Ketä etsimme? Aiempi siivouskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä - me perehdytämme sinut tehtävään! Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja reipasta otetta työhön. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen kielen taito katsotaan eduksi. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja  hyvät urakehitysmahdollisuudet.  Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!  Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa.

 

Kiinnostuitko? Jos liikkuva työ säännöllisillä työajoilla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.