(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja KIIRE (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille aktiivista ja omatoimista

PORRASSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tampereen keskustan alueelle kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien ja yleisten tilojen puhtaanapitoon. Kiinteistökohteet ovat viikoittain samoja, pysyviä kohteita.

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, sillä työhön saa kattavan perehdytyksen. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. 

Työtä on tarjolla n. 15 h/vko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-16 välille. Töitä on pitkäaikaisesti ja ahkeralla tekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan vielä heinäkuun aikana, joten lähetä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.alenconsulting.fi! Työpaikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 toimistoltamme p. 040 572 7731.