(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja KIIRE (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Asiakkaamme on Kangasalla ja Tampereella toimiva kiinteistönhuoltoyritys. Etsimme heille nyt PIKAISELLA aikataululla

PORRASSIIVOOJAA

Kangasalle sairausloman tuuraajaksi.

Työtehtävät sisältävät porras- ja toimistosiivousta sekä kerrostalojen yleisten tilojen puhtaanapitoa. Töitä on noin 35 tuntia viikossa ja ne kestävät näillä näkymin 20.10. asti.

Toivomme hakijalta kokemusta siivoustöistä ja aikaisten aamujen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

MIkäli kiinnostuit asiakkamme tarjoamasta mahdollisuudesta, laita pikaisesti hakemuksesi oheisen linkin kautta! Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä. Voit myös soittaa suoraan HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.