(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (kesätyö), Pk-seutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa kesätöihin vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.

Työssä toimit porrassiivouskohteissa kesälomatuuraajana. Työaika on minimissään 19,5 h/ viikko, mutta halutessaan voi saada myös lisätunteja. Viikolla 24 on joka tapauksessa enemmän tunteja. Työkohteet sijaitsevat Helsingin, Vantaan ja Espoon alueilla.

Työt sijaitsevat vaihtelevasti eri kohteissa, joten kohteiden välillä sinun tulee liikkua omalla autolla. Tästä syystä edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Kohteiden väliset kilometrit korvataan.

Työskentelyajankohta on klo 08.00-19.00 välillä ja voit vaikuttaa itse työaikaasi riippuen kohteesta ja työn aloitusajankohdasta. 

Työt alkavat heti / viimeistään 03.06.2019.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Aikaisempi kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksesi, joten kerrothan työhistoriastasi hakemuksessasi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.