(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja (Kesätyö) (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Asiakkaamme on suomalainen pitkään kiinteistöhuollossa toiminut yritys ja etsii kauttamme nyt porras-/kiinteistösiivoojaa lähinnä Espoossa sijaitseviin kohteisiin vähintään kesän lomien ajaksi. Kesän jälkeen ja työtilanteen niin salliessa voi tehtävässä olla myös mahdollisuus jatkoon työntekijän oman tilanteen mukaan.

Työhön valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä omien mahdollisuuksien mukaan toukokuun puolen välin jälkeen. Töitä on varmuudella elokuun loppuun ja mahdollisuuksiesi mukaan myös syyskuussa. Jatkosta keskustellaan työtilanteen selkeytyessä loppukesällä.

Tehtävässä tulet toimimaan niin itsenäisesti kuin ryhmissäkin hoitaessasi ja siistiessäsi pääasiassa kerrostalokiinteistöjen rappukäytäviä, yleisiä tiloja sekä tilanteen mukaan kiinteistöjen muita tiloja. Pääset tekemään töitä hyvässä porukassa ja hyvillä työvälineillä. Perehdytyksen aikana pääset tutustumaan yrityksessä käytettäviin työtapoihin sekä kohteisiin, joita tulet kiertämään kesän aikana.

Työpäivä aloitetaan useimmiten suoraan kohteessa ja päivä alkaa kohteista riippuen klo 07-08 ja päivä päätetään n. klo 15-16. Töitä on tarjolla 30-37,5h/viikko. Työ saattaa sisältää myös asiakaspalvelutilanteiden hoitoa joten odotamme työntekijöiltä vähintään hyvää suomen kielen taitoa ja positiivista asennetta. Aluesiivoojaana tulet myös liikkumaan paljon joten tehtävän onnistunut suorittaminen vaatii tekijältään myös kohtalaista kuntoa.

Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen vastaavanlaisista töistä, mutta tärkeintä on työhön tarttuva, omatoiminen asenne, luotettavuus sekä halu tehdä oma työnsä kunnolla. Oman auton käyttömahdollisuuden sekä Espoon alueen tuntemuksen laskemme myös hakijan eduksi.

Työ sopii erinomaisesti vaikkapa kesälomansa ajaksi töitä hakevalle opiskelijalle tai kiinteistöalasta kiinnostuneelle työntekijälle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja hieman itsestäsi sekä miksi olet kiinnostunut kyseisestä työpaikasta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana hakemusten perusteella joten älä ihmettele jos otamme yhteyttä jo ennen hakuajan päättymistä. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoja työtehtävästä saat tarvittaessa Click Henkilöstöpalveluiden Aleksi Seppälältä maanantaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 14-16. puh. 050 411 0263