(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme jo kokemusta omaavaa porrassiivoojaa Jyväskylään.

Kyseessä on kokopäiväinen ja ensi alkuun kauttamme puoli vuotta kestävä työsuhde, josta on tarkoitus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille sen jälkeen. Kohteissa työskennellään ma-pe 7,5 tuntia / päivä ja työ on liikkuvaa sekä kohteet monipuolisia ja vaihtelevia. 

Tästä syystä edellytämme työhön valittavalta henkilöltä jo aiempaa hankittua, mielellään mahdollisimman monipuolista kokemusta siivousalalta. Tehtävässä on sekä ylläpito- että perussiivousta ja työ tapahtuu pareittain.

 Edellytämme ajokorttia työn liikkuvuuden johdosta. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti ja on kilpailukykyinen. Työn ohella saat itsellesi mahtavan työporukan tuen ja kannustusta oppia alasta lisää. 

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut  nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ on pitkäaikainen.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.