(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme porrassiivoojaa Jyväskylään.

Kyseessä on kokopäiväinen ja ainakin ensi syksyyn jatkuva työ. Kohteissa työskennellään ma-pe 7,5 tuntia / päivä. Tehtävästä mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaan kirjoille.

Etuna on, jos sinulta löytyy siivousalan aikaisempaa työkokemusta, mutta ennen kaikkea arvostamme aitoa kiinnostusta alaan kohtaan sekä halua sitoutua tehtävään. Edellytämme ajokorttia, koska työ on liikkuvaa. Palkkaus menee kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Työt alkavat heti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.