(Poistunut julkaisusta)

Porrassiivooja Helsinkiin Pihlajistoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsitkö itsenäistä työtä, jossa on säännölliset työajat? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

PORRASSIIVOOJAA HELSINKIIN PIHLAJISTOON

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeä – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä. Työkohteet sijaitsevat Helsingissä Pihlajistossa.

 

Ketä etsimme? Aiempi siivouskokemus on tehtävässä suureksi eduksi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja reipasta otetta työhön. Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten riittävä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja  hyvät urakehitysmahdollisuudet.  Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus suorittaa kiinteistöalan perustutkinto töiden ohessa. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuria henkilökuntakerhojen kautta. Meillä on myös kattava työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen ja sairauskassa.

 

Kiinnostuitko? Jos liikkuva työ säännöllisillä työajoilla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.